EKORU on mukana pienyrityksille suunnatussa Suomi 100 -yhteistyössä. Suomi 100 -tunnuksen saivat vuoden 1917 kolikoista valmistetut Pennipallo ja Pennikorvakorut.


Pennipallo ja Pennikorvakorut on valmistettu vuoden 1917 hopeisista 50 pennin (pallo) ja 25 pennin (korvakorut) kolikoista. Pennipallo-riipuksessa on kaksi kolikkoa pyöristettynä ja juotettuna yhteen palloksi. Korvakoruissa toinen kolikko on klaavapuoli päälläpäin, toinen kruunapuoli päälläpäin. Korvakorujen koukut ja tapit ovat hopeaa. Kolikot ovat jo itsessään kuin korut, ja ne muistuttavat konkreettisesti Suomen itsenäistymisestä. Kolikon kruunapuolella kaksipäisen kotkan pään päällä ei ole enää kruunua, vaan kolikot on lyöty itsenäisen Suomen kunniaksi.

tyhja400

EKORUlta valmiit, tyylikkäät korusarjat vanhoista hopealusikoista ja -haarukoista ja käytöstä poistetuista suomalaisista kolikoista.

Teetä koru omista materiaaleistasi; palkinto- tai perintölusikasta tai kolikosta tärkeällä vuosiluvulla. Saatavana myös kalvosinnappeja, solmiopidikkeitä ja -neuloja.

tyhja11